GEDEON TANYA PANZIÓ

 • gedeon-tanyagedeon-tanya
 • bodribodri
 • borospinceborospince
 • marhamarha
 • szobaszoba
 • teltház-1teltház-1
 • teltházteltház

&Nbsp; Kategória: Fogadó&Nbsp; Címkék: Jakabszállás

Bemutatkozás
Bemutatkozás
Fotók
Útvonal térkép
 • Gedeon Tanya-Panzió

  A historikus bugaci Puszta közepén van egy kis panzió, ahol a vendéglátás olyan, mintha az utazó a saját nagymamájánál vendégeskedne ez a Gedeon tanya. Itt, Kecskeméttől délre 25 km-re megérinti a vándort a múlt század homokkal befútt történelemének hangulata. Mindez egy órányira a Budapesttől, két órára a Balatontól található a Gedeon tanya.

  A Gedeon tanyát őshonos állatok teszik igazán nyugalmassá, a békésen legelésző szürke marhák, a legnagyobb melegben is összebújó rackabirkák, a boldogan játszadozó, tényleges szabadságban élő lovak látványa elfeledteti a mindennapi léleknyomorító gondokat. Csak itt nyílik a csikósok büszke kalapdísze, az árvalányhaj és Európában csak itt lehet a napfelkeltét és a napnyugtát ugyanarról a helyről látni. A nyári égbolt legnagyobb kupolájából fürkészhetik a nagyszerű jövőjüket a látogatóink. Gedeon tanya még arról is híres, hogy Hollywood, innen kölcsönözte a SAS című filmben látható szürkemarhákat.

  25 éve kezdtünk hozzá megőrizni egy igaz darabot a pusztából, melyet még sokáig őrzünk kíváncsi vándoroknak 10 szobával, 20 ággyal, egy közel 30 hektáros birtokon. Itt megtörténhet, hogy egy jó séta közben szelíd állatok kísérik a vándor, vendég minden léptét.

  A Gedeon család egész évben várja mindazokat, akiknek nem elég a szokásos, valami különleges falusi élményre vágynak nekik ott a Gedeon tanya.

  Szállás a Gedeon tanyán: igényes, kétágyas, pótágyazható, zuhanyzós szobák, komplett tanyaépületek.

  Étkezés a Gedeon tanyán: „olyan, mintha édesanyád főzte volna”

  Legnépszerűbb programjaink a Gedeon tanyán: Fejlesztő és csapatépítő tréningek, családi hosszú hétvégék, romantikus Puszta Partik, cigányzenés, vagy nosztalgia zenés családi ünnepek.

  Programok a Gedeon tanyán:

  Ökrös fogatolás, lovas kocsizás, télen lovas szánkózás.

  Népi játékok. Hagyományos Önköltséges disznóvágás. Különleges Pusztaprogram buszos csoportoknak (60 főig) …

  Túralovaglás, oktatás, lovas tábor szakoktató vezetésével a Magyar Lovas Turisztikai Szövetség által minősített Gedeon Tanyán.

  „egy megbízható szép hely a pusztán” írja a ROUTARD…” egy kis paradicsom” írja a MICHELIN GUIDE a Gedeon tanyáról

   

   

   

   

 • Sajnálom!

  Nincs kiválasztott szolgáltató.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.